The groove, the funk, the soul

We houden ervan om de mooiste dag van een kersvers echtpaar onvergetelijk te maken, om het dak van een kroeg te spelen, directeuren te laten swingen op een bedrijfsfeest en ons even popster te voelen op de grote festivalpodia. Muziek maken, overal en met het allergrootste plezier, dat is wat we het allerliefste doen. We passen ons aan aan de wensen van de klant en zijn pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft. Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon Colibri!

totaal

 

WELKOM!

 Welkom op onze website! Wil je meer Colibri? Kijk dan op onze facebookpagina Daar vind je nog meer filmpjes en foto's!

Showcase: Laatste nieuws

LAATSTE NIEUWS

Feestje geven?

De agenda is weer bijgewerkt en there is more to come! Ook zin in een avond met Colibri? Kijk dan eens bij de extra info op onze site met handige tips en checklists. Of neem gewoon direct Contact met ons op. Wij maken van je feest een FEEST!

Reviews

Reviews

"Wij hebben een fantastische avond gehad en veel complimenten gehad over de band! Jullie kunnen geweldig spelen! Dank voor de topavond!"

"Bedankt voor jullie geweldige optreden!"

"Jullie zijn toppers!"

"Bedankt voor de geweldige avond! Het was super!".