The groove, the funk, the soul

We houden ervan om de mooiste dag van een kersvers echtpaar onvergetelijk te maken, om het dak van een kroeg te spelen, directeuren te laten swingen op een bedrijfsfeest en ons even popster te voelen op de grote festivalpodia. Muziek maken, overal en met het allergrootste plezier, dat is wat we het allerliefste doen. We passen ons aan aan de wensen van de klant en zijn pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft. Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon Colibri!

Coli

 

WELKOM!

 Welkom op onze website! Wil je meer Colibri? Kijk dan op Facebook en Instagram. Daar vind je nog meer filmpjes en foto's!

Showcase: Laatste nieuws

LAATSTE NIEUWS

Hallo 2020!

Hoe goed kun je het nieuwe jaar beginnen...met een volgepakte Boerderij bijvoorbeeld! We vierden op 11 januari ons twintigjarig bestaan (20!!) met oude gasten en nieuwe liedjes. En met natuurlijk een eerbetoon aan onze Boss Peter. <3 Zonder jullie hadden we het nooit zo leuk gehad. Dus dank jullie wel, lief publiek! We gaan knallen in 2020!

Reviews

Reviews

"Wij hebben een fantastische avond gehad en veel complimenten gehad over de band! Jullie kunnen geweldig spelen! Dank voor de topavond!"

"Bedankt voor jullie geweldige optreden!"

"Jullie zijn toppers!"

"Bedankt voor de geweldige avond! Het was super!".